Plenum2018-06-05T17:51:17+00:00

Konferencen startes i Plenum

Kl. 10.10 til 12.35

FNs Verdensmål

Motor for bæredygtig udvikling og vækst

I natur-, miljø-, og planlægningsperspektiv – beskriver hovedlinjerne i dette års Natur & Miljø konference.

Temaet bæredygtig udvikling og vækst er mere relevant end nogensinde før. Vi er den del af en større helhed. Vi er ikke bare danske kommuner, regioner og stat, der kan leve i vore egne bobler.

Hvis alle levede som danskere, havde vi brug for tre jordkloder til vores forbrug. Og med den hastigt voksende verdensbefolkning gør den indledende sætning et stort indtryk.

På Natur & Miljø 2018 retter vi det praktiske spot light på nogle af FNs Verdensmål. Kort sagt, vi ønsker at bringe målene i øjenhøjde og finde ud af, hvordan man i forskellige organisationer håndterer målene, eller hvad man eventuelt ville kunne gøre det.

I plenumdelen af konferencen tager vi turen fra det globale til det lokale perspektiv. Og i den efterfølgende plenumdebat vil vi forsøge at stille – og måske også besvare – en række perspektiverende spørgsmål rundt om målene.

Plenumprogram

kl. 10.10 – 11.40:

Fra global dagsorden til lokale initiativer under Verdensmålene

Anja Philip starter med at give ordet til EnviNas formand, Hans Peter Birk Hansen og efterfølgende til KTCs formand, Lars Mørk. Herefter følger indlæggene.

Blandt indlægsholderne er Tim Christophersen, Head of Freshwater, Land and Climate Branch, UN, Kirsten Brosbøl, leder af Folketingets 2030 netværk, Pia Yasuko Rask, Sr. Manager, Engagement & Responsibility, Grundfos  og Johan Harkjær Kristensen, Civilingeniør, Niras.

kl. 11.40 – 11.55:

PAUSE

kl. 11.55 – 12.35:

Plenumdebat

Deltagerne er Tim Christophersen, Head of Freshwater, Land and Climate Branch, UN, Kirsten Brosbøl, leder af Folketingets 2030 netværk, Pia Yasuko Rask, Sr. Manager, Engagement & Responsibility, Grundfos, Michael Damm, chef for bæredygtighed og udvikling i Aalborg Kommune, og Simon Kjær Hansen, direktør for C40, Internationalt netværk for bæredygtig udvikling.

Medvirkende